Ознака: крах

Македонија

Крах на веб архивата на ДИК на само три дена пред изборите

На само три дена пред првиот изборен круг на веб сајтот на ДИК владее вистински хаос. На веб сајтот на Државната изборна комисија која е задолжена да го спроведе гласањето освен […]