Ознака: крајот на октомври

Македонија

Заев: “ОК“ избори на крајот на октомври, реално декември е навистина зима

Во пресрет на вечерашната лидерска средба премиерот Зоран Заев рече дека преферира Владата да го заокружи целиот мандат, но исто така додаде дека и го понудил на опозицијата октомври следната […]