Ознака: крајот на светот

Занимливости

Америка: Србите се виновни за крајот на светот

''Ќе дојде година со ѓаволскиот број во обратна насока (1999) и тогаш ѓаволот ќе направи светски конфликт за 13 години потоа, целиот свет биде уништен''.  Овој пасус на Нострадамус, Американците […]

Занимливости

Gangnam style е уште еден од доказите за крај на светот?

Прилично хумористична, за некои можеби и застрашувачка, приказа која неодамна започна со огромна брзина да се споделува низ виртуелниот свет, притоа наведувајќи се дека Gangnam style е еден од знаците […]

Занимливости

Забранет пристапот до планината со вонземјани во Франција

Французите забранија пристап до планината за која се верува дека е дом на вонземјани. Поводот за нивната акција е најавениот крај на светот на 21.12.2012 (многумина веруваат дека во календарот […]