Ознака: крај на партијата

Избор на уредникот

Функционер од ВМРО ДПМНЕ Кавадарци си даде оставка, ДПМНЕ шанси нема покрај Митко Јанчев таму!

Се редат оставки. И се троши ионака истрошената инфраструктура на Мицковски. Тој пак се обидува од петни жили да зборува за екомонијата за да не ги нервира Жбогар и Хан. […]