Ознака: крај на свет

Занимливости

БИЗАРНО: Зошто не дојде до крајот на светот?

Некои  луѓе се надеваа дека 2016 ќе биде завршена мног пред 31-ви  декември.Самопрогласени  „пророци“ тврдеа дека имаат доказ  дека крајот на светот ќе уследи веднаш откако  Земјата ќе ги сврти […]