Ознака: Крвава волчја

Занимливости

Крвава волчја Супермесечина

Вљубениците во астрономијата и необичните небесни спектакли синоќа уживаа во ретката и фасцинантна крвава волчја Супермесечина. Овој небесен спектакл беше видлив од Северна и Јужна Америка, како и од делови […]