Ознака: крвава кампања

Вести

Крвава кампања во Македонија, нападнат градоначалникот на Шуто Оризари

Актуелниот градоначланик на скопската општина Шуто Орузари, кој воедно е и кандидат за истата функција на претстојните локални избори, Елвис Бајрам, и уште едно лице кое било со него, крвнички […]