Ознака: крвава месечина

Живот

Утре во 22:22 часот по македонско време: Сонцето ќе се замрачи, Месечината ќе стане крвава

Месечината во петок ќе стане „крваво црвена”, поради што теоретичари на заговор веруваат дека на нашата планета конечно (по којзнае кој пат) и дошол крајот. Прилично активниот „Јутјуб проповедник“ Пол […]