Ознака: Крвавиот еликсир

Нега и убавина

‘Крвавиот еликсир’ бил најскап и најбаран на свет, а го користи и Владимир Путин

Истражувањата на современите руски научници ја потврдиле ефикасноста од народниот лек, кој што станал многу популарен помеѓу спортистите, космонаутите, политичарите. ‘Крвавиот еликсир’ од роговите на еленот бил еден од најбараните […]