Ознака: крваво небо

Вести

Необичен феномен: „Крваво“ небо над Индонезија

Луѓето во индонезиската провинција Џамби беа сведоци на еден необичен феномен на нивното небо. Поради густата магла и чад од големите шумски пожари кој се искачиле до повисоките нивоа на […]