Ознака: крвана група

Живот

Луѓето со оваа крвна група се поотпорни на загадувањето на воздухот

Новите истражувања покажуваат дека типот на крвта може да го намали или зголеми ризикот од срцев удар како резултат на високи нивоа на загаденост на воздухот. Се работи за варијанта […]