Ознака: крвенпритисок

Живот

Најдобар лек против покачив холестерол и крвен притисок

Амишите го користеле  за лекување на разни болести и подобрување на имунитетот .  Оваа мешавина посебно е ефикасна за намалување на холесторол и висок крвен притисок. Состојки : 1 лук […]