Ознака: крвна група А

Живот

Само една крвна група е „магнет“ за комарци: Која најмалку страда?

Граѓаните изминатиов период најчесто преку социјалните мрежи апелираа за инвазијата на комарци во Скопје. Главниот град по реакциите на граѓаните за комарците, во консултација со здравствени служби донесе одлука за […]