Ознака: крвна одмазда

Вести

Крвна одмазда спремана две години: Бојку бил убиен од куршум испукан од Истрефи?

Прашање на ден беше кога некој од фамилијата Истрефи ќе излезе пред Дилавер Бојку – Лека и ќе го застрела со куршум во чело, велат познавачите на случувањата во струшкото […]

Балкан

КРВНА ОДМАЗДА ПОРАДИ МАСАКРОТ ВО ЖИТИШТЕ: „Сите ќе ве убиеме по погребот на Јована!“

Јована Поповиќ (20) од Банатско Караѓорѓево е убиена на 2 јули со куршум во срцето во масакрот во Житиште кога Синиша Златиќ пукаше од калашников и усмрти петмина, а рани […]