Ознака: крвна плазма

Вести

Девојка од Скопје донираше крвна плазма за лекување на заболени од коронавирусот

Младата Михаела Ј. од Скопје е една од 1.099-те пациенти во земјата кои се излекуваа и го победи коронавирусот. Таа 17 денови се лекуваше на Инфективната клиника, а потоа 14 […]