Ознака: крводарител

Вести

Во Дом на АРМ крводарителска акција по повод Голема Богородица

Општинската организација на Црвен крст Центар во соработка со Институтот за трасфузиона медицина по 14-ти пат ќе ја реализира традиционалната крводарителска акција по повод празникот Голема Богородица.Општинската организација на Црвен […]