Ознака: Креативна наставничка

Занимливости

Креативна наставничка ја претвори училницата во возен парк

Пандемијата го промени начинот на кој се одвива наставата, а така ќе биде и во иднина. Училиштата со недели беа затворени и наставата се одржуваше онлајн. Но, како што поминува […]