Ознака: кревет и телевизор

Живот

Кревет и телевизор запловија низ Вардар

Актерката и активистката за чиста животна средина, Ирена Ристиќ на нејзиниот Фејсбук профил објави фотографии од телевизор и кревет фрлени во Вардар. -Ој, Вардаре македонски… ти ја красиш Македонија – […]