Ознака: крег луис

Видео

Тој живее без пулс: Ова е единствениот човек на планетата кој нема срце!

Во 2011 година, 55-годишен човек по име Крег Луис умирал од тешка болест на срцето, наречена амилоидоза.Станува збор за многу ретка болест која се карактеризира со натрупување на протеинот амилоид […]