Ознака: Крег Хоџитс

Технологија

Дали Кина го измами светот со својот автобус на иднината?

Прикажаниот „автобус на иднина тоа“ во Кина е на пат да биде спектакуларна измама, алармираа локалните медиуми. Тој беше демонстриран во пролет, бидејќи само неколку месеци подоцна започнаа тестирањата на […]