Ознака: кредитна картичка

Живот

Оние кои се хранат со морски плодови „јадат“ по една кредитна картичка неделно: Една работа која сите ја прават во текот на пандемијата сериозно го загрозува здравјето на луѓето

Секоја минута во светот се искористуваат и фрлаат три милиони заштитни маски, а многу од нив завршуваат во природата и претставуваат вистинска еколошка бомба, пренесува „Funpage“. Заштитните маски се направени […]

Занимливости

Овие ПИН кодови не е пожелно да ги користите за кредитната картичка!

Често луѓето користат несигурни и ризични ПИН-кодови и компјутерски шифри, кои можат да донесат многу главоболки.Да се запомни шифрата е важно, се разбира, но уште поважно е таа да не […]