Ознака: КРЕДИТНИ РАТИ

Вести

КОЈ ЌЕ КУРТУЛИ ОД КРЕДИТНИТЕ РАТИ УШТЕ ШЕСТ МЕСЕЦИ – граѓаните со финансиски маки се надеваат дека ќе бидат прифатени

Граѓаните кои имаат финансиски проблеми со нетрпение ја дочекаа можноста банките на кои им должат по основ на кредити, да ја одложат наплатата на кредитните рати за уште шест месеци. […]