Ознака: крема за сончање

Живот

Дерматолог открива дали на децата и бебињата им е потребна посебна крема за сончање

Децата, а особено бебињата, за разлика од возрасните бараат посебна заштита на кожата од сонце. Нивната кожа е многу почувствителна од кожата на родителите и ако незаштитена е изложена на […]

Нега и убавина

Мора внимателно да изберете крема за сончање: Не брендот и цената, туку ОВА е најважно

Летото доаѓа, а кремите за сончање со заштитен фактор секојдневно се купуваат. Додека некои потрошувачи веруваат во одреден бренд, други сепак се водат по цените и желбите за да поминат […]

Нега и убавина

Како да препознаете дали може да ја користите кремата за сончање од лани или треба да си купите нова?

Доколку имате стара крема за сончање би требало добро да ја проверите пред да ја понесете со себе на одмор. Британскиот дерматолог Мервин Патерсон откри дека освен наведениот рок на […]

Нега и убавина

Како да ја изберете најдобрата крема за сончање?

На прагот сме на летото, а кремите за сончање со заштитен фактор се купуваат секојдневно. Додека некои потрошувачи имаат доверба во одредени брендови, други сепак се водат според цените со […]

Живот

Како да препознаете дали кремата за сончање ви е исправна?

Доколку имате стара крема за сончање би требало добро да ја проверите пред да ја понесете со себе на одмор. Британскиот дерматолог Мервин Патерсон откри дека освен наведениот рок на […]

Живот

Внимавајте: Оваа ознака треба да ја има кремата за сончања

Летото стигна, а кремите за сончање со заштитен фактор секојдневно се купуваат. Додека некои потрошувачи веруваат во одреден бренд, други сепак се водат по цените и желбите за да поминат […]

Занимливости

Внимавајте кога купувате креми за сончање! Ова е поважно од заштитниот фактор и може да ви го спаси животот

Повеќето луѓе кога купуваат крема за сончање непосветуваат внимание на сите ознаки, она што најчесто ги интересира е заштитниот фактор и тоа е се.Ѕвездите на задната страна на пакувањето, означуваат […]