Ознака: креми

Живот

Овој детаљ го гледаме секој ден, а малкумина знаат што ни кажува истиот за производите!

Овој знак го гледаме на нашите креми, парфеми, пасти за заби во скоро сите пакувања хемикалии за домаќинства и козметика, па дури и сирупи. Овој детаљ е многу важен и […]