Ознака: крем за сончање

Нега и убавина

Како да знаете дали кремот за сончање не е веќе употреблив?

Колку повеќе кожата е изложена на сонце, толку поголема заштита ви е потребна, но не заборавајте дека не е доволно да нанесувате крем со заштитен фактор само наутро пред да […]