Ознака: Крем чорбата

Кулинарство

Здрав оброк кој ќе ве згрее во овие студени денови: Крем чорбата од целер е полн погодок

Целерот е многу здрав зеленчук. Храната припремена со целер е здрава и уште повкусна, така што имате победничка комбинација. Крем чорбата од целер ќе ве згрее, а неговите здрави состојки […]