Ознака: крета фармс

Вести

Грчката компанија „Крета Фармс“ од јануари ќе се појави на македонскиот пазар

Грчката компанија за храна „Крета Фармс“ од следната година влегува и на македонскиот пазар, соопшти компанијата.Производите ќе се пласираат во супермаркетите во Македонија од јануари преку стратегиски договор со локален […]