Ознака: кретени

Избор на уредникот

Филип Петровски: Не го валкајте името на Панко Брашнаров, поголемо е од вас многукратно

Вечерва Филип Петровски се обрати до ботовите на Фејсбук кои со лажни профили го обвинија дека е човек на СОРОС!? Човек на СОРОС, да. Да, да добро слушнавте. Поради тоа […]

Љубов и секс

Зошто некои жени сакаат „кретени“?

Ако имате впечаток дека девојките (се разбира, не сите) сакаат „кретени“, не сте далеку од вистината. Најновото австралиско истражување потврди дека жените „паѓаат“ на мажи кои имаат нарцисоидни особини. А […]