Ознака: кретен идиот глупак

Видео

Кретен на годината

Овој дечко заслужено ја доби титулата кретен на годината. Не знаеме зошто но, тој дозволи да го удрат со весло во глава. Резултатот на ваквиот потег беше очекуван. Тој се […]