Ознака: кретид

Економија

Владата му одобри кредит на „Југохром“ да купи филтри

На владина седница одржана вчера одобрен е кредит во износ од 92.242.500 денари за набавка на филтри во комбинатот „Југохром“ во Јегуновце. Според соопштението на владината прес-служба, Владата ја задолжила […]