Ознака: Кречел Картер

Занимливости

Од Божиќ до Божиќ ослабнала дури 75 килограми! Имала 104 килограми, не можела да стои подолго од 45 минути, а ова го прави секој ден!

Кречел Картер (30), мајка на шест деца, минатиот Божиќ одлучила да го промени својот живот и конечно да се олободи од вишокот килограми. Нејзиниот труд на крајот се исплател, бидејќи […]