Ознака: Крешник Бектеши.

Вести Македонија

Рударите ќе се пензионираат на 50 години

На денешната седница Владата го усвои предлог-законот за измени и дополнување на Законот за пензиско и инвалидско осигурување. Старосната граница за пензионирање на рударите од досегашните 58 од наредната година […]