Ознака: крзно

Занимливости

Куче кое не можело ни да се движи поради премногу заплетканото крзно добило нов изглед

Колку што ни се кине срцето кога читаме за актови на негрижа кон животните, толку силно ни се загрева кога ќе разбереме за некоја приказна со среќен пресврт. Таква е […]