Ознака: Крива Паланака-Куманово

Вести

Поради сообраќајка во прекин е патниот правец Крива Паланка-Куманово

Поради сообраќајна несреќа претпладне од 10:15 часот е во прекин патниот правец Крива Паланка-Куманово кај местото викано „Чешмиче“.Сообраќајот е во прекин во двата правца.Сообраќајот е во прекин во двата правца.