Ознака: Крива Паланка-село Дурачка Река

Локална самоуправа

Се санира големото свлечиште на патот Крива Паланка-село Дурачка Река

Локалната самоуправа на општина Крива Паланка ангажираше фирма за санација на големото свлечиште на патнипт правец Крива Паланка – село Дурачка Река. Работници и градежни машини интензивно работат на терен, […]