Ознака: Кривичениот совет

Вести

Одлуката на Кривичниот совет за Сеад Кочан е политички монтирана и преставува дефокусирање на СДСМ од прифатената тиранска платформа

Одлуката на Кривичниот совет за определување притвор за сопственикот на ТВ НОВА, Сеад Кочан е политички монтирана и преставува дефокусирање на СДСМ од актуелно прифатената тиранска платформа. СДСМ и Зоран […]