Ознака: кризи

Вести

Управувачки комитет за кризи: Состојбата на терен е стабилна

Состојбата во Македонија со невремето предизвикано од неповолните метеоролошки услови, што според проценките на надлежните служби ќе продолжат и во наредниот период, е генерално стабилна со сериозни предизвици што се […]