Ознака: кризни мерки

Вести

Се затвора градскиот пазар во Кавадарци, Штабот за заштита со нови заклучоци

Штабот за заштита и спасување денеска донесе нови заклучоци за заштита од коронавирус, заедно со претставници на ОВР Кавадарци, Дирекција за заштита и спасување и Центар за управување со кризи. […]