Ознака: кризни ситуации

Вести

МВР ги зајакнува своите капацитети за справување со кризни ситуации

Безбедносната ситуација во Македонија е стабилна, но реални се заканите и предизвиците со кои се соочуваат сите држави од регионот и Европа.Променливите форми на насилен екстремизам, тероризам, исламски фундаментализам, прашања […]