Ознака: КРИК фестивал

Култура

Вечерва „Смртта на Луј XIV“ на КРИК фестивалот за критичка култура

Филмскот фестивал за човекови права кој се одржува во рамки на КРИК фестивалот за критичка култура, вечерва во 20 часот, во Кинотека на Македонија продолжува со филмот „Смртта на Луј […]