Ознака: криминалец

Занимливости

Криминалец со пушка влезе во бар и нареди сите да легнат на подот: Внимателно погледнете ја реакцијата на овој човек!

Сосема е нормално човек да се исплаши кога некој кон него ќе впери оружје, но очигледно има и други примери. Грабежот на еден бар во американскиот град Сент Луис покажа […]

Вести

Зоран Заев- аболициран криминалец, човекот кој ќе јаде живи луѓе се прикажува во улога на Ганди

Македонската јавност многу пати досега имала можност да го види вистинското лице на човекот кој сега се прикажува во улога на Махатма Ганди. Јадење живи луѓе, свиткана кичма, аболиција за […]