Ознака: криминални досиеја

Вести

ФОТО: Кој, како и зошто пушти вооружени Алфи со криминални досиеја во МВР?

Добив информација дека припадници на единицата Алфи биле распоредени неколку тима во околината на Министерството за внатрешни работи, а некаде во 14: 30 часот влегле и во Министерството за внатрешни […]