Ознака: криминални избори

Вести

Груевски: Видоа дека не можат да се мерат со работа со нас, па удрија на криминални избори

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ денеска во Ваташа на средба со граѓаните од Кавадарци истакна дека деновиве сме сведоци на психолошка војна, додавајќи дека власта втерува страв во граѓаните.-Се обидуваат со втерување […]