Ознака: криминално однесување

Коментари

Петровски: Веруш е константа кога мислиме на антидржавно криминално однесување

Криминалното лице на СДСМ никако не може да се сокрие од очите на јавноста и покрај многуте малверзации, манипулации и пред сѐ глума пред камерите на нивните медиуми и странските […]