Ознака: крионика

Живот

Девојче пред смртта напишало порака која сите ги расплака, освен нејзиниот татко!

Тинејџерка чие не смее да биде објавено, умрела минатиот месец и сега се наоѓа во криостатски тенк, во кој температурата е -196 сптепени, во Инситутот Крионик во Мичиген.Таа била во […]