Ознака: крио-замрзнување

Живот

Девојче со тежок облик на рак е замрзнато додека не се најде лек. Ова е дел од приказната!

Двегодишно девојче е најмладото човечко суштество кое е криогенички замрзнато во надеж дека еден ден ќе биде оживеана, пренесува news.com.au.Одлуката за замрзнување дошла откако двегодишната Материн Ноаваратпонг била исклучена од […]