Ознака: Криси Тимовска

Сцена

Го помните ова мало слатко девојче? Поглднете како изгледа денес!

Во рекламата „Купувајте македонски производи со сонце“, главна улога имаше едно мало и слатко девојченце. Од моментот кога беше снимена рекламата поминаа цели 17 години, а девојчето денеска порасна во […]