Ознака: кристали

Занимливости Контроверзни фајлови

КРИСТАЛИ ЗА ПЛОДНOСТ И БРЕМЕНОСТ

Во следниов текст ќе имате прилика да прочитате и научите, кои кристали и како ја зголемуваат плодноста кај мажите и жените и секако помагањето при зачнување и бременост. Ова се исцелителни […]