Ознака: Кристен Стујарт

Сцена

Роберт Патинсон и Кристен Стујарт очекуваат дете?!

Само неколку месеци по неверството на Кристен кое беше проследено од страна на сите светски медиуми, како и неочекуваното опростување на истото од страна на Патинсон, моментално најпознатиот холивудски пар […]