Ознака: Кристен Суливан

Живот

Како изгледа телото 3 дена пред и 3 недели по породувањето

Откако ѝ здодеало да ги гледа ретушираните фотографии од постпородилните тела на социјалните мрежи, една мајка одлучила да ја сподели својата реалност.Кристен Суливан објавила фотографија од себеси, три дена пред […]